ELITEZZ MAGAZINE
info@elitezz.nl
map-3409359
19 oktober 2021
De website en app Elitezz, is het online magazine met informatie over lifestyle, eten & drinken en reizen  Leesbeleving in een ander perspectief. Verbinding, loyaliteit, vertrouwen en ruimte bieden wij aan de lezers. Voor de adverteerders hebben we alles in huis om een boodschap succesvol over te brengen. Reclame-uiting is essentieel en moet de doelgroep aanspreken. Iedere onderneming maakt reclame om haar producten en diensten te promoten. Wij bieden oplossingen met bereik over het hele doelgebied met een professionele uitstraling. Met geïntegreerde optimalisatie en responsieve thema’s halen wij het maximale rendement. Veel leesplezier.

Ardennen

Rust en avontuur

Voor iedereen is er wat te doen in de Belgische Ardennen. Je kunt hier survivallen of heerlijk tot rust komen. ’s Winters kan men hier volop skiën en een warm mineraalwaterbad zorgt ervoor dat de vakantiekriebels naar boven komen. Het gebied omringt door Frankrijk, Luxemburg en Duitsland heeft een afwisselend landschap met een prachtige natuur en historische dorpjes. Meestal wordt hier Franstalig gesproken. Voor de Hollanders ligt de Ardennen net over de grens van Maastricht en Luik en is makkelijk in een korte tijd te bereiken. 

Unieke belevenis

Zicht op de Middellandse Zee geeft een gevoel van rust. Het strand van Cala d’ Or heeft deze belevenis. Een unieke ervaring. Een stijlvolle en rustige vakantiebestemming aan de zuidoostkust van Mallorca. De zeebries en de adembenemende lucht van het eiland, kan elk moment een ervaring maken die de zintuigen kalmeert.

Een schat aan geschiedenis

Een van de populairste bestemmingen in Duitsland is Berlijn. De stad trekt de meeste toeristen van het land. Na de Tweede Wereldoorlog was Berlijn meer dan veertig jaar verdeeld door de muur. Na de val van de Berlijnse Muur op 9 november 1989 werd in 1990 officieel Oost en West-Duitsland weer samengevoegd. 

Groot openluchtmuseum

Een dagje uit naar Brugge met zijn mooie geveltjes op de huizen, de oude straatjes en zijn steegjes is te weinig. Neem een paar dagen de tijd om de stad te ontdekken. Brugge met zijn prachtige monumenten is op vele manieren te bezichtigen. Het is beste is wandelend of met de fiets rond te laten leiden door een ervaren gids.

Belgische kust

Lekker uitwaaien

De Belgische kust, is ideaal voor een dagje uit, een lang weekend of en heerlijke uitgebreide vakantie. Lekker ontspannen en genieten van de omgeving. Relaxen aan het strand, wandelingen maken langs de zee, fietstochten maken in het uitgestrekte gebied of struinen langs de gezellige winkeltjes.

Nederland

Een dagje Ootmarsum

Twente, ligt in het oosten van de provincie Overijssel met veel heuvelachtige landschappen en bossen en grenst aan de Duitse grens. De streek wordt ook wel het landgoed van Nederland genoemd. De inwoners zijn Twentenaren of Tukkers. Vele volksgebruiken vinden in deze streek nog plaats waaronder midwinterhoornblazen en het stoken van paasvuren. Twente is ook bekend om zijn oude ambachten riet snijden en weven. Twente is het middelpunt van de textielindustrie.

d’Olle Grieze, het uitzicht van de stad

Wie Groningen zegt, denkt altijd aan de Martinitoren. Dan hebben we het over de stad Groningen. Als je de stad binnenkomt is het markante gebouw aan de Grote Markt van veraf al te aanschouwen. In en rond deze toren is veel gebeurd. De geschiedenisboeken staan er vol van. Wie de moeite neemt om de bijna 300 treden te beklimmen wordt beloond met een prachtig uitzicht over de stad. Je kunt tussendoor even een pauze nemen om de d’Olle Grieze (de oude grijze) zoals hij ook wordt genoemd te bestuderen. 

Natuur, ruimte en zee

Een weekendje weg of een uitgebreide vakantie op de Waddeneilanden geeft het gevoel van er helemaal uit zijn. Met een boottocht over de Waddenzee ontdekt men de Wadden in al haar facetten. Op welk eiland je ook bent, de natuur, de ruimte en de zee geeft het ultieme eilandgevoel. Een heerlijke wind door de haren, wandelen langs de uitgestrekte stranden en genieten van de heerlijke lokale lekkernijen. Alle eilanden hebben veel te bieden.